Sonderen & funderingsadvies

Met onze sondeerauto met gecombineerd rupsonderstel kunnen we op de meeste ruwe terreinen komen.  Het sonderen is tegenwoordig vergaand geautomatiseerd. Het computersysteem registreert en verwerkt de meetgegevens van de sonderingen direct volledig automatisch en slaat ze op. RB Geo beschikt dan ook over de meest moderne apparatuur en werkt volgens NEN 5140.

De elektronische meetinstrumenten in de sondeerconus kunnen behalve de puntweerstand ook de hellingshoek van de conus, de plaatselijke wrijvingsweerstand, de bodemtemperatuur, de elektrische geleidbaarheid en/of de waterspanning registreren. Meetgegevens worden via een meetkabel of geluidssignalen naar de computer gestuurd.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in een sonderingsonderzoek?

Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier & ontvang (op werkdagen) binnen 24 uur een terugkoppeling met een vrijblijvende offerte!

Verder staan we u graag te woord en zijn we telefonisch te bereiken via: +31 (0)320 26 13 31.

Ons specialisme ligt bij omgevingsonderzoek en -monitoring, waarbij wij gebruik maken van innovatieve offline en online sensoringstechnieken en geografische informatiesystemen met focus op risicobeheersing.