Bodemsanering laten uitvoeren

Zit u met een verontreinigde bodem en wilt u deze (met spoed) laten saneren? Besteed uw bodemsanering dan uit aan de bodemexperts van RB Geo!

Direct samen een saneringsplan opstellen

  • Volledig BRL SIKB gecertificeerd & erkend door de overheid
  • Partij onafhankelijk met ervaren MKB-ers
  • Last minute inzetbaar!
  • De beste meetapparatuur in eigen beheer
  • Service door heel Nederland
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Particulier en zakelijk

Bent u er al over uit?

Stel ons op de hoogte van de exacte verontreinigingsaard / -omvang zodat wij meteen kunnen schakelen.

Neem telefonisch contact op via +31 (0)320 26 13 31 of vul gerust ons contactformulier in. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

Offerteformulier voor uw vrijblijvende offerte!

Wanneer uw bodem saneren?

Bodemverontreiniging komt in verschillende gradaties voor. Vaak is een bodemsanering noodzakelijk bij matig tot sterke gevallen van verontreiniging.

Echter raden wij aan om ook al bij bescheiden gevallen in te grijpen. Omwille van veiligheid en gezondheid maar ook om toekomstige spreiding te vermijden.

Risico’s van niet saneren

In de beginstadia van bodemverontreiniging is er nog niet veel aan de hand. Maar wanneer locaties ernstig vervuild zijn komen er flinke risico’s bij kijken.

Een vervuilde bodem is onveilig voor de omgeving, de grond zelf en natuurlijk schadelijk voor de gezondheid van mens en dier. Daarnaast wordt het realiseren van toekomstige plannen vrijwel onmogelijk. Denk hierbij aan bouwplannen, (ver)koop, (ver)huur of andere locatiegerichte doeleinden.

Bodemsanering kosten?

We zouden u graag een schattig willen geven maar helaas kunnen we hier nu geen eenduidig antwoord op geven. De kosten van een bodemsanering zijn compleet afhankelijk van een aantal set van factoren.

Als u een gepast voorstel wilt ontvangen (vrijblijvend) dan sporen we u aan om een offerte aan te vragen via het bovenstaande contactformulier, of om ons tijdens werkuren te bellen op +31 (0)320 26 13 31.

RB Geo weet om te gaan met uw verontreinigde bodem!

Voordat wij saneren, voeren we allereerst – mits nog niet gebeurd – een bodemonderzoek uit. De data die hieruit voortvloeit is namelijk een vereiste om een plan van aanpak op te kunnen stellen.

Onze specialisten zijn volledig gecertificeerd conform de BRL SIKB 2000 richtlijnen en dus officieel erkend om diverse soorten bodemonderzoeken te mogen én kunnen verrichten.

Denk hierbij aan het plaatsen van handboringen en peilbuizen, het nemen van grondmonsters, locatie-inspectie en veldwerk bij milieuhygiënische bodemonderzoeken.

Mocht er dus nog geen bodemonderzoek hebben plaatsgevonden om de verontreinigde grond in kaart te brengen dan kunnen wij dat voor u oppakken.

Binnen 24 uur een reactie ontvangen?

Deel dan de exacte bodemverontreinigingsaard met ons zodat we de situatie meteen kunnen peilen. We vertellen u graag hoe we de verontreiniging gaan aanpakken en hoeveel dit uiteindelijk zal kosten.

U kunt de resultaten van het voorgaande onderzoek beknopt achterlaten via het formulier of het telefonisch met ons bespreken. We koppelen z.s.m. naar u terug – het liefst binnen 24 uur.

Ons specialisme ligt bij omgevingsonderzoek en -monitoring, waarbij wij gebruik maken van innovatieve offline en online sensoringstechnieken en geografische informatiesystemen met focus op risicobeheersing.